Marcelas resa – Vinnaren av Baliresan

I december 2009 hade vi en tävling där första priset var flygbiljetter för två till Bali till KLM samt hotellcheckar för fyra tusen kr. Vann gjorde Marcela Cardenas, danslärarinna från Haninge utanför Stockholm. Nu är Marcela på plats tillsammans med sin fyraåriga dotter Naomi. Så här presenterar hon sig själv:
”Hej alla reseentusiaster!
Här kommer en gästblogg från gudarnas ö, Bali i Indonesien. Jag heter Marcela Cardenas och vann tidigare i år en webbtävling på flygstolen.se med två biljetter till Bali som första pris. Att vinna var overkligt. Plötsligt händer det, säger triss och precis så var det. Jag vinner aldrig på triss trots att jag köper hem några skraplotter i månaden. Därför var det svårt att förstå att jag faktiskt hade vunnit. Inte förrän jag hade biljetterna i handen var jag helt övertygad, eller var det på Arlanda? Hur som helst ska jag dela med mig av min vinstresa genom att blogga om den.
Min resepartner är min dotter Naomi 4 år. Hon är van vid att vara min partner in crime och var ett självklart val när jag fick bjuda med mig någon. Jag hoppas att ni vill uppleva Bali ur mina ögon genom min gästblogg. Kanske kan jag inspirera till en framtida resa.
Kort om mig. Jag är kvinna på 26 år, ensamstående mamma och dansare med eget företag. Vanligtvis bloggar jag på www.mdans.net och ni är välkomna att surfa dit om ni finner något intresse i att fortsätta läsa om min annorlunda vardag.
Vi ses i bloggen! Kram, Marcela
Marcela Cardenas

Naomi med mamma Marcela. Foto: Marcela Cardenas

Lämna din kommentar

Hitta dina flygbiljetter här!

Liknande inlägg

5 läskiga platser att besöka 2020

Halloween och Allhelgonahelgen är runt hörnet! Två traditioner med amerikanskt, respektive svenskt ursprung som firas runt om i landet. Kanske träffar du en häxa på fredagsbussen eller får hembesök av otäcka varelser bärandes på godis och ägg?  Vi bjuder på inspiration med en lista på fem kusliga destinationerna att besöka…

5 unika tips för din långweekend i Lissabon

Vem vill inte åka på en långweekend till Lissabon? Njut av några dagar med sol, kultur och en mysig portugisisk atmosfären. Har du koll på stadens höjdpunkter? I denna blogg berättar vi för dig om de bästa och mest unika sevärdheterna i och runtom Lissabon. Vi lovar,…

De 5 vanligaste frågor om att flyga med en bebis

Förbereder du dig på att resa med ditt lilla knyte i knät när semestern tar vid igen efter Corona? Då rekommenderar vi att du läser denna blogg och informerar dig om vad som gäller när det handlar om att resa med bebisar och barn. Det gäller att vara väl förbered.

5 läskiga platser att besöka 2020

Halloween och Allhelgonahelgen är runt hörnet! Två traditioner med amerikanskt, respektive svenskt ursprung som firas runt om i landet. Kanske träffar du en häxa på fredagsbussen eller får hembesök av otäcka varelser bärandes på godis och ägg?  Vi bjuder på inspiration med en lista på fem kusliga destinationerna att besöka…

5 unika tips för din långweekend i Lissabon

Vem vill inte åka på en långweekend till Lissabon? Njut av några dagar med sol, kultur och en mysig portugisisk atmosfären. Har du koll på stadens höjdpunkter? I denna blogg berättar vi för dig om de bästa och mest unika sevärdheterna i och runtom Lissabon. Vi lovar,…

De 5 vanligaste frågor om att flyga med en bebis

Förbereder du dig på att resa med ditt lilla knyte i knät när semestern tar vid igen efter Corona? Då rekommenderar vi att du läser denna blogg och informerar dig om vad som gäller när det handlar om att resa med bebisar och barn. Det gäller att vara väl förbered.

Flygstolen.se använder cookies

Cookies används för flera ändamål. Genom att acceptera ’Alla cookies’ godkänner du vår integritets- och cookiepolicy samt att ta emot icke-funktionella cookies. Genom dessa icke-funktionella cookies kan Flygstolen.se nå dig på andra webbplatser, bland annat baserat på de sidor du har besökt.

Visa detaljer
Alla cookies Nödvändiga cookies