Om flygstolen.se

Flygstolen Nordic AB är en svensk onlineresebyrå med många års erfarenhet.

Företaget är etablerat i Helsingborg sedan 2004 och under 2014 hade Flygstolen Nordic AB en omsättning på 1,8 miljarder kronor med 34 anställda. Företaget finns även i Norge och Danmark under systervarumärket Tripmonster som vänder sig till en mer priskänslig målgrupp och finns på svenska, norska och danska marknaden.

Flygstolen.se erbjuder förutom flygbiljetter, även ett stort utbud av hotell och hyrbilar. Valmöjligheterna är obegränsade och du som kund kan planera och kombinera flyg och hotell efter dina önskemål och behov.

Flygstolen är:
  • IATA-certifierade
  • Medlemmar i Svenska Resebyråföreningen
  • Högsta kreditvärdighet AAA
  • Ställt statlig resegaranti


Svenska Resebyråföreningen (SRF) är en branschorganisation för resebyråer och researrangörer. Föreningen verkar för att bedriva positiv utveckling för resebranschen samt biträda medlemmarna i gemensamma frågor. För att bli medlem i SRF måste ett företag ha sunda ekonomiska förhållande samt ställt statlig resegaranti. Resebyråns anställda behöver även ha tillräcklig kompetens, erfarenhet och utbildning. SRF har sammanlagt 254 medlemsföretag.

Flygstolen Nordic AB är stolta över att samarbeta med NyföretagarCentrum Skåne Nordväst, som ger rådgivning och hjälp till nystartade företag. Vi stödjer även barncancerfonden genom ett samarbete med Team Rynkeby.

Vi letar ständigt efter nya stjärnor. Är du intresserad att börja arbeta hos ett expansivt bolag i ett spännande skede?
Lediga tjänster hittar du här, skicka din ansökan på jobb@flygstolen.se. Glöm inte märka ditt mail vilken tjänst det gäller.


Pressinformation

Är du journalist, bloggare, poddare eller kanske twittrare och vill ta del av våra pressmeddelanden och andra nyheter? Skriv upp dig här eller kontakta vår marknadsavdelning på marknad@flygstolen.seFlygstolen Nordic AB

Berga Allé 1
254 52 Helsingborg
Tel: 0771 - 290 290

Följ oss på:

Facebook   Instagram   LinkedIn

Organisationsnummer: 556656-2475
Momsreg.nr: SE556656-247501
Styrelsens säte: Helsingborg

Senaste nytt

Facebook Blogg Twitter Flickr Youtube Instagram Pinterest Nyhetsbrev